Inloopbijeenkomst fietspad langs de N983

De provincie is druk in de weer met het realiseren van een fietspad langs de provinciale weg. Van Warfhuizen naar de afslag Oldehove en van Warfhuizen naar Wehe-den Hoorn.

Inloopbijeenkomst op 12 juli 2023

De uitwerking van de plannen voor de fietsroute tussen Oldehove en Wehe-den Hoorn is bijna klaar. We hebben de wensen van alle betrokken partijen en belanghebbenden verzameld. Op basis daarvan hebben we meerdere routevarianten onderzocht en een voorkeursvariant kunnen bepalen.

Wij gaan de voorkeursvariant presenteren tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 12 juli. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst bij te wonen. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat voor u klaar!

Wanneer: Woensdag 12 juli 2023 van 16:00 uur tot 20:00 uur

Waar: Dorpshuis Saaksum Heralmastraat 15, Saaksum

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto bij de kerk in Saaksum langs de Roodehaansterweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *