Voorkeurstracé fietspad langs de provinciale weg

Woensdag 12 juli werd door de provincie het voorkeurstracé voor een fietspad langs de provinciale weg gepresenteerd. Van Oldehove tot Wehe den Hoorn. Over de wensen van Warfhuizen is een aantal maanden terug uitgebreid overleg geweest. Het is mooi te zien hoe die allemaal zijn meegenomen. Zowel te zuiden als ten noorden van het dorp is rekening gehouden met bestaande boomsingels en andere landschapselementen. Tussen fietspad en weg is een sloot gepland, nog wel zo veilig. In de dorpskern moeten fiets en auto wel de weg blijven delen.Voor de verdere uitvoering is een tijdpad bepaald


De provincie staat open voor alle feedback. Zowel positieve als negatieve. Dit kan per email j.tingen@provinciegroningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *