Categoriearchief: Verkeer

Voorkeurstracé fietspad langs de provinciale weg

Woensdag 12 juli werd door de provincie het voorkeurstracé voor een fietspad langs de provinciale weg gepresenteerd. Van Oldehove tot Wehe den Hoorn. Over de wensen van Warfhuizen is een aantal maanden terug uitgebreid overleg geweest. Het is mooi te zien hoe die allemaal zijn meegenomen. Zowel te zuiden als ten noorden van het dorp is rekening gehouden met bestaande boomsingels en andere landschapselementen. Tussen fietspad en weg is een sloot gepland, nog wel zo veilig. In de dorpskern moeten fiets en auto wel de weg blijven delen.Voor de verdere uitvoering is een tijdpad bepaald


De provincie staat open voor alle feedback. Zowel positieve als negatieve. Dit kan per email j.tingen@provinciegroningen.nl

Inloopbijeenkomst fietspad langs de N983

De provincie is druk in de weer met het realiseren van een fietspad langs de provinciale weg. Van Warfhuizen naar de afslag Oldehove en van Warfhuizen naar Wehe-den Hoorn.

Inloopbijeenkomst op 12 juli 2023

De uitwerking van de plannen voor de fietsroute tussen Oldehove en Wehe-den Hoorn is bijna klaar. We hebben de wensen van alle betrokken partijen en belanghebbenden verzameld. Op basis daarvan hebben we meerdere routevarianten onderzocht en een voorkeursvariant kunnen bepalen.

Wij gaan de voorkeursvariant presenteren tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 12 juli. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst bij te wonen. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat voor u klaar!

Wanneer: Woensdag 12 juli 2023 van 16:00 uur tot 20:00 uur

Waar: Dorpshuis Saaksum Heralmastraat 15, Saaksum

Komt u met de auto? Parkeer dan uw auto bij de kerk in Saaksum langs de Roodehaansterweg.